Levering van röntgen apparatuur en losse componenten

Naast het aanbieden van diensten op het gebied van stralingsbescherming leveren wij ook technische service op uw huidige apparatuur.

Elke praktijk of onderzoekscentrum is anders. Vrijwel iedere gebruiker heeft zijn eigen wensen wat betreft indeling en gebruik van de apparatuur. Wij helpen u uw wensen om te zetten in een optimale, op uw situatie afgestemde, oplossing. Of het om apparatuur gaat die opgebouwd wordt met gebruikte of nieuwe componenten of om (digitale) aanvullingen op uw huidige apparatuur, bij RSTmedical bent u op het juiste adres.

Ook bij vervanging van componenten, zoals een röntgenbuis, hoogspanningsgenerator of monitor kunnen wij u ondersteunen. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte componenten. Alle nieuwe componenten betrekken wij van gerenommeerde leveranciers.

Levering van nieuwe röntgen apparatuur voor uw praktijk

Naast gebruikte apparatuur leveren wij ook een compleet programma nieuwe systemen. Wij zijn onder andere dealer van de merken Control-X Medical, IPS en Poskom. Deze merken vertegenwoordigen een volledig programma apparatuur. Door de interessante prijs-kwaliteitverhouding kunnen wij u een betaalbaar passend conventioneel (CR-fosfor) of direct digitaal (DR) systeem aanbieden voor vrijwel elke denkbare situatie, Zowel voor een praktijk voor gezelschapsdieren als voor de gespecialiseerde klinieken, zoals voor paarden.