RSTmedical -sterk in Rontgen

Er zijn veel zaken waar

Binnen uw praktijk heeft u met veel organisatorische zaken in uw vakgebied te maken, zoals de stralingsveiligheid binnen voor uw klanten en medewerkers binnen uw praktijk. Wellicht zijn dit zaken waarmee u liever zo min mogelijk tijd aan wilt besteden. RSTmedical kan een belangrijk deel van de administratieve verplichtingen voor u behartigen.  Met onze diensten en producten hoeft u zich dan voortaan alleen te concentreren op het stellen van een optimale diagnose voor uw patiënten.

Met ruim 25 jaar ervaring in ‘de röntgen’ kunnen wij u een breed programma aan röntgengerelateerde producten en diensten aanbieden op het gebied van levering van röntgenapparatuur, advies stralingsbescherming en technische service voor uw diagnostische apparatuur.


Levering van diagnotische röntgen apparatuur en componenten

Levering van diagnostische apparatuur voor zowel de humaan medische als veterinaire instellingen. Als dealer van de merken Control-X en Oehm&Rehbein kunnen wij u hoge kwaliteit röntgenappratuur aanbieden.

Advies

Wij kunnen u ondersteunen met advies op het gebied van:

  • Advies over de status van uw huidige apparatuur aan de hand van een beeldkwaliteitsmeting en een technische inspectie.
  • Advies bij aanschaf van zowel gebruikte als nieuwe conventionele en digitale apparatuur. Ook kunnen wij adviseren over het te gebruiken systeem voor de archivering van de digitale beelden.
  • Advies wat betreft ioniserende straling en de daarbij behorende wetgeving. Waaronder de indeling van de praktijkruimte en de geldende wettelijke eisen wat betreft de stralenbescherming.

TECHNISCHE SERVICE

Merkonafhankelijk preventief en/of correctief onderhoud aan al uw röntgenapparatuur. Het verzorgen van veiligheidsinspecties van de elektrische installatie. Objectieve beeldkwaliteitsmetingen van uw röntgenapparatuur.

STRALINGSBESCHERMING

Als geregistreerd coôrdinerend stralingsdeskundige (voorheen niveau 3 deskundige) kunnen wij de periodieke stralingsveiligheidsmetingen in de onderzoeksruimte en aan de erfgrens voor uw uitvoeren. Ook kunnen wij de periodieke stralingsveiligheidsinspecties van uw toestel uitvoeren. Advies wat betreft ioniserende straling en de daarbij behorende wetgeving. Waaronder de indeling van uw praktijkruimte, de noodzakelijke stralenafscherming en de daarbij geldende wettelijke eisen wat betreft de stralenbescherming. Het adviseren bij een stralingsvergunningaanvraag voor uw toestel. Indien gewenst kunnen wij de aanvraag ook geheel voor u verzorgen.