Röntgen in de paardenkliniek

Ook voor uw paardenkliniek bieden wij röntgenapparatuur,

Zowel mobiele toestellen voor op een buitenlocatie als een speciaal door de firma Control-X ontwikkelde plafondophanging met telescopisch instelbare arm op de eigen praktijk.

Wat betreft gebruikte apparatuur leveren wij bijvoorbeeld een (jong) gebruikt Philips of Siemens systeem afkomstig uit humane ziekenhuizen. Deze systemen kunnen afgestemd worden op uw specifieke situatie en wensen, bijvoorbeeld door het gebruik van nieuwe componenten zoals röntgenbuis of hoogspanningsgenerator.


Mobiele röntgenapparatuur

RSTmedical levert een compleet programma compacte en mobiele oplossingen. De Poskom röntgensystemen kunnen in een verrijdbaar statief worden geplaatst en zijn direct op het lichtnet aan te sluiten, De systemen zijn leverbaar in drie typen met een verschillend maximaal stroombereik van 20, 35 of 60 mA. De hoogspanning is instelbaar tussen tot 100 kV , afhankelijk van het type toestel.

De Poskom PXP-20BT is een 20 mA batterij gevoed röntgensysteem. Dit compacte en lichte systeem stelt u in staat om zonder aansluiting op de netspanning of tussentijds bijladen ruim 350 opnamen te maken.

Wilt u meer informatie hebben over onze mobiele producten neem dan contact met ons op via de contact pagina in de linker kolom

Control-X ZooMax Equine Plafondstatief

Control-X levert een met dubbel plafondstatiefuitgevoerd systeem dat u in staat stelt op stralingsverantwoorde manier alle denkbare opnamen te maken. Het systeem is uitgevoerd met twee op geleide rails geplaatste ophangingen voor buis en detector/cassette. Met de krachtige 80 kiloWatt röntgengenerator is het mogelijk opnamen te maken met een grote detectorbuisfocus afstand met behoud van een korte opnametijd. Daardoor is het ook mogelijk opnamen van rug en hals goed uit te voeren. Het universele systeem is geschikt voor elke CR cassette of detector.

Voor een uitgebreide brochure over het ZooMax Equine systeem klikt u op de link Equing.